Wij zijn een gedreven team professionals op het gebied van sales, projectmanagement, content ontwikkeling en (business) development. Als enthousiaste liefhebbers van Virtual- en Augmented Reality gestart en uiteindelijk onze krachten gebundeld in een onderneming.

 

Enerzijds bedienen wij de markt van spel en ontspanning, omdat wij geloven én ervaren hebben dat VR zich hiervoor uitstekend leent. Wij gunnen andere mensen ook een unieke VR experience, maar daarnaast zijn wij ook van mening dat je, voor of na de ervaring, best mag genieten van 'oldskool' spellen. Natuurlijk kun je ook zomaar, als je zin hebt in een leuk spelletje, binnenstappen en je vermaken. VR is een onderdeel welke, naarmate de tijd zal verstrijken, steeds meer een natuurlijk onderdeel zal uitmaken van ons ontspanning- en doe concept.

 

De planning is om eind 2018 zo'n zestig vestigingen te hebben, allen een combinatie tussen nieuw- en oud vermaak. Oud Hollandse ontspanning gaat bij ons dus hand in hand met alle ontwikkelingen op het gebied van Virtual en Augmented Reality. 

 

Anderzijds heeft ons team, ondanks dat de VR en AR sector nog vrij pril lijkt, al jarenlang ervaring met het ontwikkelen en uitrollen van VR en AR projecten voor het bedrijfsleven. Wij kunnen niet alleen een concept bedenken, maar deze ook implementeren met tailormade content welke onze programmeurs ontwikkelen in Unity of Unreal.